Gastromamanager BORSKÝ GASTRO a.s., provozování stylových restaurací

Ocenění

  • 1989- zlatá, stříbrná a bronzová medaile v soutěži SOTMO
  • 1991- člen vítězného týmu v soutěži „Bavorský kuchař“
  • 1991- druhé místo v soutěži jednotlivců „Bavorský kuchař“

Životopis

  • Jeden z předních českých foodstylistů (vydavatelství Bauermedia, Europress)
  • 15 let praxe
  • Účastník soutěže kuchař roku Kuchař v televizních pořadech „Večeře“ s Naďou Konvalinkovou a „Prima vařečka“
  • Certifikát „Specialista na italskou kuchyni“
  • Praxe Německo, Rusko, Itálie
  • Vyučen SOU u KRBU a Ondříčková Praha Praxe Rusko restaurace Arbat Moskva Hotel Florenc, později šéfkuchař (soutěž restaurací Pražská jednička I.místo)
  • Německo Hotel Hubertus Schönsse (šéfkuchař Jaroslav Hašek)
  • Restaurace „Mucha“ vedoucí směny
  • Francouzská restaurace „Chez Moi“ (šéfkuchař)
  • Restaurace „U Kamenného Mostu“ – francouzská a česká kuchyně (šéfkuchař)
  • Provensálská kuchyně (šéfkuchař Robert Chein) – praxe ve Francii
  • Absolvent kurzu Thajská kuchyně (šéfkuchař Ken Han)
  • Itálie – Taverna del Castello, Villa di Angelo – Santa Caterina Neapol
  • Gastromamanager BORSKÝ GASTRO a.s., provozování stylových restaurací
  • Flank steak s grilovanou zeleninou v tomatové omáčce(200 g hovězí flank, rajčata, cuketa, lilek,paprika, olivy, cibule)

    Flank steak s grilovanou zeleninou v tomatové omáčce
    (200 g hovězí flank, rajčata, cuketa, lilek,paprika, olivy, cibule)

    masa
  • Talíř sicilského rybáře(1.400 g mořských plodů a ryb dle denní nabídky)

    Talíř sicilského rybáře
    (1.400 g mořských plodů a ryb dle denní nabídky)

    ryby a mořské plody
  • 1
  • 2
  • 3