Šéfkuchař Roman Vlach

šéfkuchař Ristorante italiano Buschetto

Životopis

Už v útlém věku své babičce asistoval v kuchyni kdykoliv šla vařit dobroty. Ze zvědavosti, co se v hrnci vaří ho na sebe převrhl, což ho v žádném případě neodradilo ve snu stát se kuchařem.

Při výběru školy měl jasno a vystudoval na 1.SSOU Břeclav v oboru kuchař.

Následně svou praxi prohluboval v Restauraci U piráta, restauraci Štola Hodonín Hotel Břeclav a nakonec ho život přivál do Ristorante Italiano Buschetto, kde od roku 2016 zastává funkci šéfkuchaře zároveň s další provozovnou Restaurant-Café Svatého Václava.

Nejraději má asijskou kuchyni a rád připravuje vše, jelikož se rád učí novým pokrmům.

Ve volném čase nejraději tráví čas se svou rodinou a věnuje se smíšeným bojovým sportům.

  • Hovězí Hanger(180 g hovězí maso, kořenová zelenina, paprika, brambory, hovězí omáčka)

    Hovězí Hanger
    (180 g hovězí maso, kořenová zelenina, paprika, brambory, hovězí omáčka)

    masa
  • Carpaccio alla Romana(80 g hovězí svíčková, parmazán, bazalka, rukola)

    Carpaccio alla Romana
    (80 g hovězí svíčková, parmazán, bazalka, rukola)

    předkrmy
  • 1
  • 2
  • 3