Roman Vlach
šéfkuchař Ristorante italiano Buschetto
Životopis
Už v útlém věku své babičce asistoval v kuchyni kdykoliv šla vařit dobroty. Ze zvědavosti, co se v hrnci vaří ho na sebe převrhl, což ho v žádném případě neodradilo ve snu stát se kuchařem.
Při výběru školy měl jasno a vystudoval na 1.SSOU Břeclav v oboru kuchař.
Následně svou praxi prohluboval v Restauraci U piráta, restauraci Štola Hodonín Hotel Břeclav a nakonec ho život přivál do Ristorante Italiano Buschetto, kde od roku 2016 zastává funkci šéfkuchaře zároveň s další provozovnou Restaurant-Café Svatého Václava.
Nejraději má asijskou kuchyni a rád připravuje vše, jelikož se rád učí novým pokrmům.
Ve volném čase nejraději tráví čas se svou rodinou a věnuje se smíšeným bojovým sportům.