Pro doplnění týmu v naší moderně vedené restauraci HLEDÁME VHODNÉ KANDIDÁTY na pozici:

  • podmínkou znalost AJ, další světový jazyk výhodou
  • praxe vítána
  • podmínkou znalost AJ, další světový jazyk výhodou

V případě vašeho zájmu prosím kontaktujte:

  • Petr Šebor 602 133 682 - Manager provozu - Servis
  • minimálně 2 roky praxe v italské kuchyni
  • minimálně 2 roky praxe

V případě vašeho zájmu prosím kontaktujte:

  • Roman Vlach 725 780 644 – šéfkuchař

Je možné také zaslat životopis k rukám naší personální vedoucí - p. Borská (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)

  • Hovězí Hanger(180 g hovězí maso, kořenová zelenina, paprika, brambory, hovězí omáčka)

    Hovězí Hanger
    (180 g hovězí maso, kořenová zelenina, paprika, brambory, hovězí omáčka)

    masa
  • Carpaccio alla Romana(80 g hovězí svíčková, parmazán, bazalka, rukola)

    Carpaccio alla Romana
    (80 g hovězí svíčková, parmazán, bazalka, rukola)

    předkrmy
  • 1
  • 2
  • 3